Moderni trpezarijski stolovi i stolice

Moderni trpezarijski stolovi i stolice

Novi trendovi koji prate dizajn i proizvodnju nameštaja, definisan kao moderan, obuhvataju i trpezariju kao mesto gde se porodica okuplja i jede svakoga dana.

Sam izgled prostorije koja predstavlja trpezariju od velike mere zavisi od odabira stola i stolica, čemu je potrebno posvetiti dovoljno pažnje.

Moderna trpezarija je praktična, estetski lepa i prijatna za boravak. Kvalitetna je, dugotrajna i u potpunosti služi svrsi.

Stolove i stolice za baš takve trpezarije nude saloni italijanskog nameštaja Emmeti.

ŠTA ČINI TRPEZARIJU MODERNOM?

U modernoj trpezariji svi članovi porodice mogu komforno da borave i uživaju u svakom obroku.

Dok kupujete svaki element koji će se nalaziti u trpezariji, a posebno sto i stolice, u želji da pratite modu i stvorite karakterističan vizuelni identitet, vodite računa o kvalitetu.

Potrebno je da materijal od kog je nameštaj izrađen bude visokog kvalieta, kao i način izrade. To je veoma važno jer je trpezarija prostorija u kojoj će često dolaziti do prosipanja hrane i pića i zato nameštaj mora biti jednostavan za čišćenje.

Sto i stolice treba da budu savršeno usklađeni sa pratećim elementima i detaljima. Moderan trpezarijski nameštaj odlikuju jednostavni oblici, minimalizam i boje koje se lako kombinuju.

Specifičan šarm daju umetničke slike i rasveta.

Potrebno je da trpezarija bude dovoljno prostrana da se kroz nju sa lakoćom može kretati i laka za održavanje.

ITALIJANSKI MODERAN NAMEŠTAJ UKLJUČUJE I PONUDU TRPEZARIJSKIH STOLOVA I STOLICA

Italija je oduvek postavljala modne trendove i to ne samo kada su u pitanju način odevanja, frizure i šminkanje. Italija je sinonim za kvalitet u industriji nameštaja i već decenijama je na vodećem mestu kada je u pitanju stilizovanje modernog enterijera.

Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim i trajnim trpezarijskim stolicama ili stolovima i želite da se Vaša investicija isplati definitivno treba da se fokusirate na ponudu italijanskih proizvođača.

Italijanski nameštaj se proizvodi sa puno pažnje i svaki korak je značajan da bi se dobio savršen konačan proizvod koji će zadovoljiti sve potrebe kupca.

EMMETI DONOSI ITALIJANSKI STIL I KVALITET U VAŠ DOM

Emmeti saloni nameštaja specijalizovani su za prodaju italijanskog nameštaja za zainteresovane kupce iz Srbije. Nalaze se u Beogradu i Novom Sadu gde je izložena bogata ponuda nameštaja i ostalih elemenata za uređenje stambenog ili poslovnog prostora poreklom iz Italije.

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu u mogućnosti smo da izađemo u susret i najzahtevnijim kupcima. Donosimo Vam samo najbolje i najkvalitetnije od svetski poznatih proizvođača i dizajnera italijanskog nameštaja.

Oformili smo takava asortiman da je jednostavno nemoguće ne pronaći ono što odgovara Vašem ukusu i meri.

OPREMITE SVOJU MODERNU TRPEZARIJU UZ EMMETI

Vaša trpezarija će dobiti moderan izgled, biti komforna i dugotrajna ukoliko uklopite elemente iz naše ponude. Među njima su svakako oni najvažniji – stolovi i stolice.

Kada su trpezarijski stolovi u pitanju, dominiraju geometrijske forme, mahom pravougaone i ovalne. Dostupni su modeli različitih veličina i to u bojama koje se sa lakoćom kombinuju uz druge komade nameštaja.

Svaki sto je kvalitetno izrađen, a materijali otporni na fleke koje mogu nastati prosipanjem hrane i pića. Originalni su, estetski lepi i dugotrajni.

Na primer, izdvajamo model Planer Crystalart sa metalnom bazom i pločom od kaljenog stakla.

Privlačni i prostrani Eclisse trpezarijski sto sa keramičkom pločom oštrih linija takođe se posebno ističe.

Jedan od naših favorita je i Vortex model, sa nesvakidašnjom konstrukcijom i okruglom pločom koja može biti izrađena od transparentnog stakla ili keramike.

Kada je reč o trpezarijskim stolicama, kod mnogih artikala imate slobodu prilagođavanja istih po svojoj želji.

Tipičan primer je model Magda, gde birate drveni ram u željenoj boji, tapacirung i da li će imati naslon za ruke.

Agatha Flex stolice sa metalnim ramom, gde takođe možete odabrati materijal kojim će biti presvučene, imaju fleksibilan naslon što ih čini veoma udobnim za sedenje.

Sophia trpezarijske stolice sa čvrsto postavljanim naslonom i sedištem su lagane i lako uklopive u bilo koje okruženje.

Emmeti saloni nude i druge artikle koji mogu poslužiti za opremanje Vaše trpezarije.

Tu su trpezarijske komode, a posebno su lepi i jedinstveni modeli Royalton, Voyager, Granada i Honey.

Kod nas možete odabrati i rasvetu prilagođenu za moderne enterijere, ali i detalje koji će dodatno ulepšati prostor poput ogledala i posuda neobičnih oblika.

ZA VAS IMAMO NAJKVALITETNIJE I NAJLEPŠE MODERNE TRPEZARIJSKE STOLICE I STOLOVE

Vrhunski italijanski nameštaj za trpezariju i druge prostorije namenjene za odmor ili rad dostupan je odmah u Emmeti salonima i čeka na Vas.

Uverite se u kvalitet koji prati moderan dizajn i uložite u enterijer koji će trajati večno. Tu smo da Vam pomognemo pri kupovini uz stručne savete i predloge.

Biće nam drago ukoliko nam poklonite svoje poverenje.