Baštenski nameštaj

Iskoristite svoju baštu ovog leta na najbolji način sa našom kolekcijom dizajna koji zadovoljavaju sve oblasti letnjeg života, od stvaranja savršenog prostora za život na otvorenom sa ležaljkama do konfiguracija i stilova koji rade za zabavu i hostovanje sa modularnim ugaonim klupama, kuhinjskim elementima na otvorenom i ložištima. Donesite faktor udobnosti i osećaj doma napolju, tako što ćete stvoriti multifunkcionalni prostor koji odgovara svim Vašim letnjim potrebama.

Kada započnete potragu za baštenskim nameštajem, ne zaboravite da razmislite o svom baštenskom prostoru i uvek ga izmerite pre kupovine. Razmislite o tome koji oblici bi funkcionisali za Vašu baštu i istražite materijale i kvalitet nameštaja kako biste bili sigurni da je dugotrajan koliko i moderan. Funkcija je takođe veoma važna – ako imate manji prostor, poželećete multifunkcionalni dizajn ili modularne delove koji se mogu preurediti tako da odgovaraju Vašim potrebama. Konačno, razmislite o skladištenju kako bi Vaš proizvod trajao naredna leta.

Uvek je važno razmišljati o tome kako ćete skladištiti svoj baštenski nameštaj, posebno tokom zimskih meseci. Iako je dizajniran za upotrebu na otvorenom, baštenski nameštaj je najbolje držati skriven ili zaštićen baštenskim pokrivačem tokom hladnijih i vlažnijih meseci. Takođe bi trebalo da ga pomerite sa svoje trave i držite dalje od vlažnih prostora kako biste smanjili izloženost nameštaja vlazi.

Prikaz 6 rezultata