Saloni italijanskog nameštaja

Italijanski nameštaj Emmeti

Italijanski nameštaj najpoznatijih brendova koje predstavljamo u našim salonima prepoznatljiva su imena čak i među svetskim poznavaocima dizajna enterijera. U našoj ponudi je italijanski nameštaj koji predstavlja spoj aktuelnih dizajnerskih trendova ali i neprolaznih vrednosti kao što su kvalitet i komfor. Trudimo se da uvek za naše klijente izaberemo najbolje.

Ukoliko imate ideje, pri tome Vam treba pomoć pri realizaciji, na usluzi Vam je naše iskustvo koje će Vam savetima pomoći da odaberete najbolje. Naš tim je ujedinio svoje vizije i motivisan potrebom da se kultura življenja vrati na mesto koje zaslužuje. Imamo izuzetnu saradnju sa partnerima koji svoj ugled grade i opravdavaju decenijama. Pred Vama se nalaze kolekcije italijanskih brendova nameštaja koje “prepoznaju” privilegovani ljudi sa posebnim osećajem za neobično i lepo. Uz spoj savremene tehnologije i kvalitetnih materijala, rađa se nameštaj prepoznatljivog dizajna i funkcionalnosti.

Emmeti salon nameštaja koji se bavi prodajom samo italijanskog nameštaja posluje više od deset godina. Naše salone možete posetiti u Beogradu, Bulevar Mihajla Pupina 165e i u Novom Sadu, Filipa Višnjiića 5.

Posetite našu kontakt stranu za više informacija.

Salon italijanskog nameštaja EMMETI Beograd

Salon italijanskog nameštaja EMMETI Beograd

Bul. Mihajla Pupina 165e, Novi Beograd, Srbija

Salon nameštaja Beograd – galerija

italijanski nameštaj novi sad salon emmeti

Salon italijanskog nameštaja EMMETI Novi Sad

Filipa Višnjića 5, Novi Sad, Srbija

Salon nameštaja Novi Sad – galerija