O nama

Naš moto je

SAMO ITALIJANSKI NAMEŠTAJ

Saloni italijanskog nameštaja

 

Saloni italijanskog nameštaja Emmeti na tržište u Srbiji dovode italijanske brendove dizajnirane i izrađene isključivo u Italiji. Naši saloni imaju bogato iskustvo u uvozu, distribuciji i prodaji asortimana nameštaja visokog kvaliteta modernog i klasičnog dizajna. Naše iskustvo je u skladu sa željama i potrebama i najprobirljivijih klijenata.

Naši saloni italijanskog nameštaja u Beogradu i Novom Sadu nude nameštaj, tepihe, rasvetu, dušeke, kuhinje i prateću dekoraciju više od 40 italijanskih proizvođača!

Italijanski brendovi koje predstavljamo u našim salonima prepoznatljiva su imena čak i među svetskim poznavaocima dizajna enterijera. Ta prepoznatljivost je prisutna i među svima sa istančanim ukusom i osećajem za lepo. U našem salonu možete pogledati neke od njihovih najlepših komada i prilagoditi ih svom stilu.  Trudimo se da uvek za naše klijente izaberemo najbolje. U našim salonima ima mesta samo za nameštaj i opremu koji su spoj aktuelnih dizajnerskih trendova ali i neprolaznih vrednosti kao što su kvalitet i komfor.

U izložbenim salonima nameštaja u Beogradu i Novom Sadu klijenti mogu da vide ponudu i da čuju predloge naših dizajnera i arhitekata za uklapanje nameštaja u njihov dom. Mi u Emmeti-ju verujemo da, kao što ne postoje dve iste osobe, ne postoje ni dva ista prostora. Zato klijentima pružamo priliku da prilagode komade nameštaja njihovom stilu i enterijeru.

Među prvim smo distributerima nameštaja koji su na svoj sajt uveli virtualnu turu salona koja omogućava 3D putovanje kroz našu ponudu.

Misija salona je da našim klijentima donosimo samo najbolje, isključivo italijanske i proverene proizvode koji će učiniti njihov dom lepšim mestom.

Naš cilj je da postanemo i ostanemo nezaobilazna stanica na putu zadovoljenja potreba i želja klijenata za nameštajem i pratećim proizvodima visokog kvaliteta i vrhunskog dizajna.

Samo italijanski nameštaj!

italijanski nameštaj novi sad salon emmeti

Salon italijanskog nameštaja EMMETI Novi Sad

Filipa Višnjića 5, Novi Sad, Srbija

Salon nameštaja Novi Sad – galerija

Izložbeni prostor na 1700m2

Salon italijanskog nameštaja EMMETI Beograd

Salon italijanskog nameštaja EMMETI Beograd

Bul. Mihajla Pupina 165e, Novi Beograd, Srbija

Salon nameštaja Beograd – galerija

Izložbeni prostor na 200m2 + 400m2 Novo!