Moderne TV komode

moderna-tv-komoda

Kada smo kod kuće, dnevna soba je prostorija u kojoj provodimo najviše vremena.

Ona treba da bude osmišljena tako da se u njoj osećamo opušteno, smireno i komforno. U njoj se odmaramo tako što npr. gledamo neki film ili seriju na TV-u.

Zbog toga, TV komode su neizostavan element svake moderne dnevne sobe.

Posvetite pažnju odabiru ovakvog tipa nameštaja, a sigurno nećete pogrešiti ukoliko se okrenete ka italijanskim brendovima.

Naprotiv, od svoje dnevne sobe stvorićete stilizovan prostor koji je pre svega udoban i prijtan za boravak.

TV KOMODA KAO FOKALNA TAČKA U MODERNOJ DNEVNOJ SOBI

Prilikom odabira moderne TV komode za Vašu dnevnu sobu imajte na umu da će ona verovatno biti dominantan element u prostoriji i komad nameštaja koji će privući pažnju svakome ko zakorači u prostoriju.

Sve više i više modernih dnevnih soba ima komode koje su usklađene sa tankim monitorima i upravo one imaju značajan uticaj na estetiku celokupnog prostora.

Naravno, odabrana TV komoda ne sme da zauzima previše prostora i kao takva pruža i funkcionalnost. Upravo zato je kupovina TV komode jedan veliki izazov koji nikako ne sme da se olako shvati.

NA ŠTA TREBA DA SE FOKUSIRAM PRILIKOM ODABIRA MODERNE TV KOMODE?

Dimenzije komode moraju biti prilagođene dimenzijama monitora da bi sve bilo proporcionalno i lepo vizuelno usklađeno. Ukoliko u budućnosti planirate da uzmete veći televizor, odlučite se za nešto širu garnituru.

Uz dimenzije i kvalitetnu izradu, ne treba nikako zanemariti svrhu odabrane komode i poželjno je da ona bude multifunkcionalna, odnosno da ima uz sebe dodatni prostor za odlaganje stvari i dekorativnih predmeta (npr.fioke ili police).

Ako ćete svom TV-u dodati zvučni sistem ili konzolu za video igre morate i o tome voditi računa dok budete birali svoju modernu TV komodu. Ne sme doći do pregrevanja opreme, a takođe je potrebno skupiti kablove i osigurati da sve stoji stabilno.

Sve ovo pokazuje koliko odabir moderne TV komode ne treba shvatiti olako.

EMMETI – MESTO GDE ĆETE PRONAĆI NAJLEPŠE I NAJKVALITETNIJE TV KOMODE

Emmeti saloni nameštaja u Beogradu i Novom Sadu su posebni po tome što u svom asortimanu imaju isključivo najkvalitetniji italijanski nameštaj u tradicionalnom i modernom stilu.

Kupcima iz Srbije Emmeti je olakšao pristup poznatim italijanskim brendovima koji su cenjeni u čitavom svetu po perfektnoj izradi nameštaja od ideje na papiru do finalne obrade.

Inače, Italija već decenijama ima takvu reputaciju i po tome je poznata svakom poznavaocu i ljubitelju nameštaj. Svako ko se iole razume u nameštaj najverovatnije će Vam preporučiti upravo italijanski nameštaj.

Između ostalog, Emmeti nudi i fantastične TV komode koje će zadovoljiti potrebe i najzahtevnijih kupaca.

Opremite svoj stambeni prostor baš onako kako ste zamislili, a naš tim sačinjen od dizajnera i arhitekata će Vam olakšati proces kupoprodaje i pružiti sve potrebne informacije i poneki stručni savet.

Naš cilj je da klijentima donosimo samo najbolje i najkvalitetnije i da svaki bude zadovoljan ishodom kupovine.

ITALIJANSKE MODERNE TV KOMODE IZ PONUDE EMMETI SALONA NAMEŠTAJA

U Emmeti salonima izložene su TV komode u modernom stilu brenda Cattelan iz Italije poznatog po odabiru kvalitetnih materijala, posvećenosti najsitnijim detaljima i funkcionalnosti svakog od modela bez obzira koja mu je namena.

Našim kupcima na raspolaganju je šest različitih modela koji se sa lakoćom uklapaju u bilo koju dnevnu sobu. Svaka od njih je unikatna i korisna, a takođe i vrlo lepo dizajnirana.

Recimo, Seneca TV komoda je izrađena od punog oraha ili hrasta i obojena u grafitnu ili mat belu boju.

Police na Play komodi su od prozirnog i peskiranog stakla, a metalna osnova na točkićima je u visokom sjaju.

Ram Boxer TV komode je u beloj boji ili u reljefu grafita, dok su drvene ladice i vrata takođe dostupni u tri varijante laka.

Aston komoda je takođe jedinstven, prelep model u crnoj boji u reljefu titanijuma, sa osnovom od metala.

Leva vrata su po kartici uzorka tapacirana kožom, a desna u hrastu, orahu Canaletto ili reljefu brušene bronze sa detaljima crnog hroma.

POSETITE NAS I UVERITE SE U ISTINSKI KVALITET I BESPREKORAN DIZAJN MODERNOG NAMEŠTAJA

Dođite u prodajne salone nameštaja Emmeti i uživo pogledajte sve naše modele TV komoda, ali i drugih tipova nameštaja namenjenih za opremanje Vašeg stambenog ili poslovnog prostora.

Bilo da preferirate tradicionalan ili moderan stil, sigurni smo da ćete pronaći nešto što je u skladu sa Vašim željama, potrebama i ukusom.

Uložite u elemente enterijera koji su trajni, funkcionalni i unikatni.

Budite u toku sa aktuelnim akcijama i sniženim cenama na odmah dostupan nameštaj.

Rado ćemo Vam pomoći u svakom trenutku i radujemo se svakoj novoj saradnji.

Stojimo na usluzi.