Ekskluzivni kancelarijski nameštaj

ekskluzivni kancelarijski namestaj

Kancelarije su važni delovi i javnih i privatnih kompanija jer služe za obavljanje administrativnih poslova, prikupljanje i obradu informacija, koordinaciju različitih odeljenja, komunikaciju sa zaposlenima i poslovnim partnerima, formiranje planova i njihovu realizaciju…

Upravo zbog toga ih je potrebno urediti tako da odgovaraju potrebama zaposlenih i olakšaju im obavljanje radnih zadataka.

Prilikom odabira nameštaja važno je fokusirati se na kvalitetne i udobne komade, a upravo takav je asortiman italijanskog kancelarijskog nameštaja iz ponude salona Emmeti.

ZBOG ČEGA JE NEOPHODNO PAŽLJIVO BIRATI KANCELARIJSKI NAMEŠTAJ?

Kancelarija je mesto u kome je potrebna koncentracija i udobnost jer se uglavnom prilikom rada sedi za stolom i računarom. Zaposlenima je tokom višečasovnog radnog vremena iz tog razloga neophodan komfor, jer neadekvatan nameštaj, naročito stolice, može delovati pogubno na njihovo zdravlje i fokus na posao.

U lepo i kvalitetno uređenim kancelarijama primetna je lakša komunikacija i veća povezanost između zaposlenih i klijenata. Raste reputacija kompanije i sa lakoćom se gradi brend. Poboljšava se produktivnost, a sa njom i rezultati poslovanja i profit.

PAMETNO INVESTIRANJE U KANCELARIJSKI NAMEŠTAJ

Neophodno je da izdvojite određenu sumu novca ukoliko želite da stvorite zdravu radnu sredinu za svoje zaposlene i uslove u kojima će oni neometano obavljati svoj posao uz dobar učinak. Morate misliti na kvalitet ukoliko želite da stvorite ili održite kredibilitet i zadobijete poverenje novih saradnika i klijenata.

U ovom slučaju neka velika ušteda se ne isplati jer je važno radni enterijer urediti da bude komforan, praktičan i dugotrajan. Birajte proverene brendove koji su poznati u čitavom svetu po dizajnu i izvanrednoj izradi.

Upravo takav je nameštaj poreklom iz Italije – veoma cenjen, originalan i pre svega kvalitetan kada su u pitanju i korišćeni materijali i način proizvodnje.

NAJBOLJI ITALIJANSKI KANCELARIJSKI NAMEŠTAJ JE DOSTUPAN U EMMETI SALONIMA

Renomirani italijanski proizvođači nameštaja već decenijama stoje na visokoj poziciji kada je u pitanju svetsko tržište što uopšte nije slučajno. Naime, nameštaj kreiran i stvoren u Italiji poznat je po vrhunskom kvalitetu i prelepom izgledu i zbog toga je poznat svima.

Upravo zbog toga su Emmeti saloni bazirali svoju ponudu upravo na italijanskom asortimanu nameštaja.

Donosimo Italiju na naše prostore našim kupcima. Nudimo Vam i klasične i moderne komade nameštaja namenjene za uređenje enterijera u stambenom ili poslovnom prostoru. Između ostalog, tu je i vrhunski kancelarijski nameštaj.

Kod nas ćete pronaći sve što Vam je potrebno za kancelariju. Preuredite je baš onako kako ste zamislili i osećajte se udobno, prijatno i spremno za rad svakog dana.

SVE ZA VAŠU KANCELARIJU IZ EMMETI PONUDE

Znamo da se u kancelarijskim stolicama misli i radi, a takođe se donose važne odluke. Zbog toga je pre svega važno da se odlučite za kancelarijsku stolicu koja će Vam biti dovoljno udobna da u njoj provodite svoje radno vreme, a da ne ugrozite zdravlje ili poslovnu efikasnost.

Nudimo Vam nekoliko modela koji su svoji oblikom i načinom izrade primereni funkciji. Tu su i kancelarijski stolovi proizvedeni od pažljivo odabranih materijala namenjeni za jednu ili više osoba.

Dostupne su različite boje koje se lako uklapaju u radni prostor i geometrijske forme koje su vizuelno interesantne i estetski lepe. Stolove za sastanke takođe imamo u svom širokom asortimanu, a njih karakteriše minimalizam i prostranost.

Možda će Vas zainteresovati i konferencijski sto Rovere Grigio? Lako se kombinuje sa ostatkom kancelarijskog enterijera zahvaljujući modularnosti. Sam pult je izrađen kvalitetno – od višeslojnog drveta andlomerata presvučenog PVC folijom, dok su detalji izrađeni od stakla i drveta.

U Emmeti salonima nameštaja izloženi su i ormari za kancelarije, različitih veličina u smeđim, belim i crnim nijansama. Idealni su za odlaganje i organizovanje dokumentacije, potrošnog materijala i drugih sredstava za rad,  kao i ličnih stvari koje pripadaju zaposlenima.

Pogledajte i Bianco Bookshelf police koje će upotpuniti izgled kancelarije. Nudimo Vam i dodatke kao što su rasveta, tepisi i dekoracija.

Svaki detalj će obogatiti Vaš kancelarijski prostor i ulepšati ga, a da ne izgleda pretrpano, već moderno, privlačno i prijatno za boravak.

DOĐITE I POGLEDAJTE NAŠ KVALITETAN, MODERAN I ATRAKTIVAN KANCELARIJSKI NAMEŠTAJ

Posetite naše prodajne salone italijanskog nameštaja u Beogradu i Novom Sadu i odaberite kancelarijski nameštaj po svojoj meri, želji i ukusu.

Sigurni smo da u našoj obimnoj, bogatoj, raznovrsnoj ponudi ima nešto što Vam odgovara.

Uverićete se zbog čega baš italijanski nameštaj treba da bude Vaš izbor, a naravno tu je i naš tim koji je u svakom trenutku Vama na raspolaganju ako je neophodna pomoć ili stručni savet.

Poslušajte predloge naših dizajnera i arhitekata i pretvorite svoju kancelariju u perfektno uređen radni prostor kao iz kataloga i časopisa.

Ekskluzivni modeli čekaju na Vas.

Dobro nam došli!