Moderan nameštaj za Vaš dom

moderan namestaj za vas dom

Eksperimentisanje materijalima, uz poklanjanje pažnje komforu i funkcionalnosti, dovodi do stvaranju modernog nameštaja bez kojeg se današnji enterijer ne može zamisliti.

Svaki komad je vremenom prilagođen zahtevima čoveka 21. veka, tako da se kuća ili stan mogu opremiti garniturama, stolovima, stolicama, krevetima i drugim većim ili manjim elementima da bi se stvorio osećaj udobnosti zajedno sa estetikom i praktičnim održavanjem.

U ponudi salona Emmeti nalaze se kvalitetni komadi modernog nameštaja italijanskog porekla.

U KORAK SA VREMENOM

Pre nekoliko decenija nastao je prvi moderan nameštaj od strane dizajnera koji su želeli funkcionalne komade koji su istovremeno lepi na oko i laki za kombinovanje sa drugim elementima enterijera. Već tada je dobio karakteristike po kojima je prepoznatljiv, a to su jasne linije, geometrijske forme i minimalni ornamenti.

Na primer, fotelje dobijaju oblik kvadrata i presvučene su u jednobojni štof. Nakon toga, metal poput aluminijuma ili nikla postaje deo stolica za trpezariju i klub stolova. Posebna pažnja se poklanja prirodnim materijalima kao što su drvo, koža i kamen.

Dimenzije nameštaja prilagođene su potrebom da se stvori više slobodnog prostora u stambenim objektima, a mnogi modeli dobijaju mogućnost rasklapanja i sklapanja. Tako nastaju minimalizam, ali i trend neutralnih boja.

SVE PREDNOSTI MODERNOG NAMEŠTAJA

’’Forma prati funkciju’’ slogan je proizvođača i dizajnera modernog nameštaja, što uopšte nije slučajno. Naime, oblik svakog modela prilagođen je tako da bi se poboljšala namena istog u svakom smislu.

Moderan nameštaj je praktičan i za korišćenje i za održavanje.

Korišćenje kvalitetnih materijala u procesu produkcije i pažljiva izrada garantuju dug vek trajanja. Neutralne boje i jednostavni oblici olakšavaju kombinovanje sa drugim nameštajem, tepisima, zavesama, osvetljenjem, ukrasnim detaljima…

Stvoreni su komadi koji će biti moderni i u sadašnjosti i u budućnosti. Korisni i upotrebljivi. Atraktivni i večni.

ITALIJANI POSTAVLJAJU TRENDOVE

Najvredniji i najkvalitetniji jeste italijanski nameštaj, a Italija se smatra kolevkom modernog dizajniranja nameštaja. Među brendovima koji se najviše cene na tržištu nameštaja su upravo oni koji potiču iz Italije.

Kupci rado ulažu u te modele znajući da će ih služiti dugo i ulepšavati čitav životni prostor.

Italijanski nameštaj je sinonim za udobnost i trajnost. Izgleda sofisticirano i zadovoljava potrebe i onih najprobirljivijih.

Svi svetski poznavaoci dizajna enterijera pozitivno govore o modernom nameštaju iz Italije i preporučuju ga. Već neko vreme, italijanski nameštaj moguće je nabaviti i kod nas, a najveći izbor nalazi se u Emmeti salonima.

EMMETI VAM NUDI ŠIROK IZBOR MODERNOG ITALIJANSKOG NAMEŠTAJA

Emmeti saloni nameštaja specijalizovani su za prodaju kvalitetnog i atraktivnog italijanskog nameštaja. Raznovrsne boje, oblici i materijali pomažu da sa lakoćom odaberete nešto inovativno za enterijer svog doma.

Naši zaposleni su tu u svakom momentu da Vam olakšaju biranje, ispune želje, daju potrebne informacije i pruže bilo kakvu drugu pomoć. Među njima su stručnjaci poput dizajnera i arhitekata koji će čitav proces odabira i uklapanja znatno pojednostaviti.

Prodaju smo organizovali tako da bi naši kupci bili zadovoljni u potpunosti. Upravo to je glavni cilj našeg poslovanja – srećne i zadovoljne mušterije.

SVE PO VAŠEM UKUSU I MERI

Ponuda Emmeti salona je ogromna. Formirana je tako da i klijenti sa specifičnim zahtevima dobiju ono što traže.

Rado ćemo Vas saslušati. Recite kakav moderan nameštaj želite i kakve karakteristike da ima, a mi ćemo Vam prezentovati naše predloge.

I na našem sajtu možete pogledati fotografije dostupnih modela. Tu su stolice sa drvenim ili metalnim ramom, presvučene u kožu ili štof. Nudimo radne stolove koji su dovoljno veliki, a opet ne zauzimaju previše prostora.

Različite garniture prate italijanske trendove i odlikuju se velikim izborom elemenata. Naše moderne kuhinje su živopisne i estetski lepe, napravljene od prirodnih materijala sa divnim teksturama.

Sofe pružaju nesvakidašnju udobnost, a mnogi modeli mogu da se rasklope i spreme za spavanje.

Zidne kompozicije prate standardne geometrijske forme, sa laganom strukturom i uz mogućnost da klijent samostalno uklapa svaki deo po želji.

Moderne italijanske komode i noćnici izloženi u Emmeti salonima izgledaju prefinjeno i dostupni su u više boja.

Kada smo birali svaki komad nameštaja i formirali asortiman robe obezbedili smo širok izbor da bi svaki kupac lakše opremio svoj dom.

DOBRO NAM DOŠLI U EMMETI – MESTO GDE SE NALAZI NAJMODERNIJI NAMEŠTAJ

Neka Emmeti salon postane mesto u kom ćete opremiti Vaš stambeni objekat onako kako Vama odgovara.

Vaša investicija će se isplatiti jer ćete dobiti kvalitetan, savremen nameštaj koji će postati ukras Vašeg doma i pružiti Vam udobnost, toplinu i lako održavanje.

U njemu ćete dugo uživati.

Posetite naše salone u Beogradu ili Novom Sadu, a ako niste u mogućnosti na našem sajtu postoji 3D virtuelna tura kroz salone.

Pratimo inovacije u svakom pogledu da bi na adekvatan način prezentovali naš moderan italijanski nameštaj.