Kako napraviti izbor kvalitetne sofe

kvalitetna sofa

Sofe, kao bogati komadi nameštaja različitog dizajna, smatraju se centralnim komadom prostorija u kojima se nalaze. Kao takve, moraju biti pažljivo odabrane i kvalitetne da bi Vas dugo služile i bile specifičan ukras čitavog enterijera.

U tom slučaju, prilikom kupovine nove sofe vodite računa o elementima kao što su proveren proizvođač i kvalitetna izrada. To je važna investicija na kojoj ćete odmarati tokom dana i noći, jesti i piti, zabavljati se sa prijateljima, uživati, opustiti se i na trenutak zanemariti sve radne obaveze i zadatke koje Vas čekaju.

Poznati italijanski brendovi nude trajne, atraktivne, raznovrsne sofe sa kojima nećete pogrešiti prilikom odabira. Upravo zbog toga, saloni Emmeti bazirani su isključivo na italijanskom nameštaju, čija ponuda obuhvata i sofe.

SOFA KAO UKRAS ENTERIJERA

Sofa je komad nameštaja koji se najčešće koristi u stambenim objektima i jedan od najskupljih delova enterijera, ukoliko se izuzmu elektronski uređaji.

Vi ćete je koristiti svakodnevno, bez obzira da li živite sami, imate malu decu ili posedujete kućne ljubimce. Velika je, atraktivna i zauzima centralni deo sobe i zbog toga je vrlo bitno voditi računa o njenom odabiru.

Na tržištu se nudi u raznim bojama, oblicima i veličinama da bi se ispunili svi zahtevi budućih kupaca i omogućio širok izbor prilikom uređenja enterijera i obnove nameštaja.

Bogata sofa koja je savršeno usklađena sa prostorom u kome se nalazi predstavlja svojevrsni ukras, pogotovo ako je izrada kvalitetna i originalan dizajn.

PREPOZNAJTE KVALITETNU SOFU

Za početak, okvir sofe mora biti napravljen od izdržljivog i stabilnog materijala koji će dugi niz godina držati njenu formu, poput tvrdog drveta. Čitava konstrukcija i dobra povezanost vitalnih delova mogu garantovati dugotrajnost i otpornost sofe kao veoma važnog komada nameštaja.

Obratite pažnju čime su punjeni naslon, delovi za sedenje i ležanje, kao i jastuci. To punjenje daje oblik i volumen sofi, a takođe i osećaj komfora. Kao najbolji materijali za punjenje ističu se pena, perje i poliesterska vlakna. Takođe, ne treba zanemariti spoljašnjost koja treba biti jednako izdržljiva i trajna.

ITALIJANSKI NAMEŠTAJ – PREPOZNATLJIV PO KVALITETU

Kada se govori o najkvalitetnijim i najraznovrsnijim komadima nameštaja u čitavom svetu, prvo mesto bez sumnje pripada Italiji koja decenijama veliku pažnju poklanja proizvodnji ovakve robe i njeno plasiranje na globalno tržište.

Iskusni italijanski dizajneri stvaraju nameštaj koji je prilagođen svima, bez obzira da li ste tradicionalista ili preferirate inovativne modele.

I u našoj zemlji, kupcima je dostupan italijanski nameštaj različitih formi i boja koji estetski lepo izgledaju, lako se uklapaju sa drugim delovima enterijera i traju dugi niz godina.

NAJBOLJI IZBOR ITALIJANSKOG NAMEŠTAJA SAMO U EMMETI SALONIMA

Emmeti saloni, koji se nalaze u Beogradu i Novom Sadu, bazirali su se na ponudi kvalitetnog nameštaja italijanskog porekla koji je proveren i pouzdan.

Svaki komad je dizajniran i proizveden isključivo u Italiji, a mi ga uvozimo i prezentujemo Vama da bi ispunili Vaše želje i zahteve.

Naš asortiman obuhvata artikle od preko 40 italijanskih proizvođača, a među njima su imena veoma poznatih brendova.

Trudili smo se da Vam pružimo najbolje od najboljeg i sve u cilju da budete zadovoljni i željeni prostor opremite onako kako ste zamislili.

EMMETI SALONI NUDE SOFE ZA SVAČIJI UKUS

Neophodna Vam je sofa koja je estetski lepa, stilizovana i stvorena da traje godinama. Italijanski proizvođači stvaraju upravo takve sofe, vodeći računa da ponude više modela koji će odgovarati svačijim potrebama i ukusu.

Jedno od prvih pravila vezanih za kupovinu nove sofe jeste ’’Probaj pre nego što kupiš’’. Sedite pa lezite na nju i proverite da li Vam dimenzije, podloga i materijal u potpunosti odgovaraju.

Emmeti Vam predstavlja više modela koji su dostupni odmah i među njima se sigurno nalazi onaj koji Vam odgovara u svakom pogledu.

Fleksibilna i prilagođena za manji prostor jeste sofa Plise, koja se sa lakoćom pretvara u ležaj. Smart sofa sa lakoćom može da se pretvori u dodatno mesto za spavanje gostima, a i Vi možete uživati u komforu koji nudi.

Model Rubra odlikuju moderan dizajn i udobnost jer su sedišta ispunjena poliuretanskom penom i prilagođavaju se temperaturi tela.

Ovo su samo neki od mnogobrojnih primera, a na Vama je da napravite pravi izbor.

EMMETI – SAMO ITALIJANSKI NAMEŠTAJ

Emmeti će Vas uveriti da sa italijanskim nameštajem nećete napraviti grešku. Sigurni smo da ćete u našoj bogatoj ponudi pronaći sofu koju već dugo tražite i želite da uklopite u svoj kutak za odmor.

Udobna sofa bilo kog italijanskog proizvođača je pravi izbor i pametna investicija.

Čekamo Vas u našim salonima nameštaja u Beogradu i Novom Sadu.

Posetite nas i pogledajte kakve smo sofe pripremili za Vas, kao i druge vredne i kvalitetne komade poput garnitura, ormara, komoda, fotelja, stolova, stolica