Luksuzne komode za vaš dom

luksuzne komode

Komode predstavljaju koristan deo enterijera, uglavnom spavaće sobe, gde se odlažu stvari poput donjeg veša, čarapa, posteljine i različitih neophodnih sitnica.

Ovakav komad nameštaja osmišljen je da bude praktičan i da ne zauzima veliki deo prostorije u kojoj se nalazi, a da istovremeno predstavlja njen ukras.

Lepa komoda kvalitetne izrade u tradicionalnom ili modernom stilu itekako može da obogati Vaš životni prostor i da mu da notu elegancije i luksuza.

Italijanski proizvođači naročito poklanjaju mnogo pažnje procesu izrade takvih komoda i one se mogu naći i na našem tržištu.

KRITERIJUMI ZA ODABIR KOMODE

  • Obratite pažnju na raspoloživ slobodan prostor u sobi u kojoj će stajati komoda.

Na taj način ćete precizno odrediti okvirne dimenzije i ovakav komad nameštaja sa lakoćom uklopiti u ostatak enterijera.

  • Razmislite koliko mesta Vam treba u komodi za odlaganje stvari.

To uključuje broj fioka ili pregrada, njihovu poziciju i dubinu.

  • Pratite svoj stil.

Ukoliko ste uredili svoj životni prostor investiranjem u klasičan nameštaj, potrebno je i da se usmerite i ka takvom dizajnu komoda. Isto važi i za moderan enterijer koji zahteva takav stil komode.

Postoji mnogo proizvođača, formi, materijala, boja i tekstura na tržištu, tako da svako može pronaći nešto za svoj životni prostor. Međutim, ukoliko želite originalnost, trajnost i perfektnu izradu, italijanski modeli komoda su najbolji izbor.

ITALIJANSKE KOMODE – LUKSUZ U VAŠEM DOMU

Italija je dominantna u svetu kada je u pitanju dizajn i izrada kvalitetnog nameštaja. Njihovi proizvođači neguju dugu tradiciju stvaranja savršenih komada enterijera koji oduzimaju dah. Materijali se biraju pažljivo, a proces izrade od početka do kraja je vođen visokim standardima kvaliteta.

Brojni ljubitelji i poznavaoci nameštaja najviše cene upravo italijanski nameštaj koji u svojoj ponudi obuhvata i klasične i moderne forme. Kupcima su dostupne impresivne palete boja i teksture.

Investiranje u italijanski nameštaj, a tu se misli i na komode, itekako se isplati jer dobijate nešto  što će trajati dugo, što će biti praktično za održavanje, otporno na oštećenja i estetski lepo.

Ulaganje u komodu nekog italijanskog proizvođača je pametna odluka i jedan od načina da svoj prostor obogatite i osvežite.

EMMETI NUDI VELIK IZBOR ITALIJANSKOG NAMEŠTAJA

Emmeti prodajni saloni su svoju prodajnu delatnost fokusirali na promociju i distribuciju italijanskog nameštaja. Našim kupcima je omogućeno da svoje domove ili poslovni prostor učine komfornijim, uz dozu luksuza i vrhunski kvalitet izrade.

Kod nas možete pronaći aktuelne dizajnerske modele, ali i neprolazne varijante koji podsećaju na stara vremena.

Više od deset godina trudimo se da čitav asortiman robe održimo takvim da svako može pronaći nešto za sebe.

Za to vreme stvorili smo čvrstu vezu i saradnju sa partnerima koji su svoj ugled izgradili višedecenijskim radom.

Dođite kod nas i sigurno ćete otkriti nešto što Vam odgovara.

LUKSUZNE ITALIJANSKE KOMODE SAMO U EMMETI SALONIMA

U našem asortimanu proizvoda nalaze se komode i noćnici robnih marki Selva i Tonin Casa. Ova imena na globalnom tržištu nameštaja predstavljaju kreativnost, ručni rad i vanvremenske komade enterijera.

Klasični modeli izrađeni su od prirodnih materijala – mahom od drveta.

Recimo, Vela komoda je veoma raskošna i lepa, a moguće je birati varijantu u boji bele kafe sa zlatnim ručicama u obliku grana ili sivu metalik sa ručicama u obliku kvadrata. Površina može biti lakirana po želji kupca, a nude se i teksture u vidu linija i cveća.

Villa Borghese je masivna komoda sa dve manje i tri veće fioke. Dostupna je u osam boja koje variraju od nežne bež do tamno braon. Veoma je praktična i namenjena za odlaganje različitih predmeta, a istovremeno izgleda bogato i jedinstveno.

Moderne komode nastale su igrom oblika i formi. Odišu elegancijom i luksuzom i predstavljaju delove nameštaja koji će Vam dugo služiti i ulepšavati prostor za odmor ili rad.

Na primer, Venice Night ima specifičnu nežnu, reljefnu strukturu i svojim izgledom podseća na jastuk. Prirodne boje daju joj klasičan ton, a pored njih možete birati dimenzije i broj fioka.

Honey Night ima spoljašnjost koja podseća na pčelinje saće na kojoj se smenjuju drveni oblici na sjajnoj, srebrnoj površini. Na prvi pogled izgleda impresivno i sigurno ćete je poželeti za sebe.

POSETITE NAS I PRONAĐITE SAVRŠENU KOMODU PO SVOJOJ MERI I UKUSU

Karakteristike luksuznog nameštaja su kvalitetan materijal i izrada, unikatan i bogat izgled i postojanost tokom vremena.

Emmeti upravo to nudi.

Opremite svoj kutak uz raskošni italijanski nameštaj i u svoj prostor uvedite renomirana imena iz sveta dizajna enterijera.

Posetite nas u nekom od naših salona u Beogradu ili Novom Sadu i pogledajte šta imamo za Vas.

Rado ćemo ispuniti sve želje i zahteve i takođe pružiti potrebnu pomoć pri odabiru luksuzne komode.