Kako izabrati kvalitetan nameštaj

Kako izabrati kvalitetan nameštaj

Nameštaj ulepšava životni i radni prostor. Čini ga udobnim za boravak i istovremeno dopušta da se kreativno izrazite i igrate sa okruženjem u kome boravite svakoga dana.

Prilikom odabira svakog komada nameštaja koji će se uklopiti sa ostalim elementima enterijera važni su brojni zahtevi koji variraju od osobe do osobe.Međutim, svima je zajedničko jedno – kvalitet.

Svi žele da pronađu nameštaj koji je kvalitetan da bi što više trajao i služio svrsi. Upravo zbog toga, italijanski proizvođači su se tokom proizvodnje fokusirali upravo na kvalitet, a Emmeti najbolje to zna.

DEFINISANJE KVALITETA

Kada je u pitanju proizvodnja i plasiranje robe na tržište, pod kvalitetom se smatra poštovanje određenih standarda radi ispunjenja očekivanja kupaca. Samim tim, prodaja je uspešna, kompanija postaje prepoznatljiva i stiče dobru reputaciju.

Gradi se brend i održava visoka pozicija na konkurentnom tržištu, bez obzira na teritoriju koju ono obuhvata.

Pomoću zahteva koje postavlja tražnja, ponuda se trudi da svojim proizvodima održi pojedine, važne karakteristike. Među njima su dugotrajnost, funkcionalnost i bezbednost.

Kvalitetna roba mora da zadovolji potrebe osoba koje je kupuju, da bude korisna i otporna.

A ŠTA SE SMATRA POD KVALITETNIM NAMEŠTAJEM?

Kvalitetan nameštaj treba da poseduje nekoliko karakteristika da bi zaslužio ovakav epitet.

Za početak, neophodno je da bude proizveden tako da traje što duže, od pažljivo odabranih materijala. Kao takav, služiće Vas decenijama i zadržati lep izgled i funkcionalnost.

Neophodno je i da bude jednostavan za korišćenje i održavanje čistoće. Potrebno je da ispunjava Vaše potrebe i da se bez problema uklapa u postojeći enterijer.

U zadnje vreme, proizvođači i prodavci nude jeftine komade nameštaja, koji se brzo troše i već za par godina odlaze na otpad, što predstavlja uzalud bačen novac.

UPUTSTVA ZA ODABIR KVALITETNOG NAMEŠTAJA

Ako ste u potrazi za drvenim nameštajem, potražite komade napravljene od punog drveta. Kao takav je najkvalitetniji i najstabilniji. Takođe, vrlo lako se reparira i postoji bezbroj opcija ukoliko želite da ga obojite u neku drugu boju ili prelakirate.

Prirodna koža je uvek daleko bolji izbor od veštačke.

Sintetički materijali od kojih je sačinjena veštačka koža su vrlo osetljivi na uticaje spoljašnje sredine, a posebno na sunčevu svetlost i kao takvi brzo pucaju, ljušte se i propadaju. Sa druge strane, prirodna koža je izdrživa i ekološki prihvatljiva, jer je biorazgradiva.

Obratite pažnju na završne radove. Napipajte površinu nameštaja da bi osetili eventualne izbočine, pregibe i ogrebotine na mestima gde ne treba da budu. Vizuelno pregledajte farbane i lakirane delove.

Isprobajte komad nameštaja namenjen za sedenje ili ležanje.

Uverite se da li fotelja, sofa, stolica ili francuski krevet pruža udobnost koja Vama odgovara.

Ne ustručavajte se da sednete ili legnete na nameštaj koji Vam je privukao pažnju i da proverite nivo komfornosti.

Cena govori mnogo toga. Naši ljudi često kažu: ’’Koliko para, toliko muzike.’’

U svetu nameštaja cena je itekako indikator kvaliteta i ako želite kvalitet budite spremni da uložite nešto više novca i brzo ćete shvatiti koliko je takva investicija važna.

Fokusirajte se na proverene i poznate proizvođače.

Sa italijanskim brendovima nema greške, jer Italijani već dugo održavaju dizajniranje i stvaranje estetski lepog i kvalitetnog nameštaja. Njihovi komadi su poznati po postojanosti, komforu, originalnosti i prilagodljivosti svačijem ukusu i potrebama.

EMMETI VAM NUDI VISOKO KVALITETNE KOMADE NAMEŠTAJA

Emmeti Vam nudi jedinstven italijanski nameštaj poznat po kvalitetu.

Unikatan je, praktičan, pažljivo izrađen, udoban, lako se uklapa u postojeći enterijer…

Jednostavno, poseduje sve osobine kvalitetnog nameštaja.

Naši saloni u Beogradu i Novom Sadu nude Vam širok izbor italijanskog nameštaja.

Raznovrsnost modela, materijala, boja i tekstura dopušta Vam lak izbor i jednostavno je nemoguće ne pronaći ništa što odgovara Vašem ukusu.

Bilo da ste tradicionalista ili ljubitelj modernih formi, imamo za Vas sve što ste želeli, zamislili i tražili.

Osim nameštaja, kod nas ćete nabaviti i dodatne elemente, poput tepiha, zavesa, rasvete, dušeka i prateće dekoracije.

Bogat asortiman ovakvih artikala obezbeđen je našim kupcima radi savršenog kombinovanja svakog dela enterijera i stvaranja idealnog prostora za odmor ili obavljanje svakodnevnih radnih zadataka.

DOĐITE U NEKI OD EMMETI SALONA I ODABERITE NEŠTO PO SVOJOJ MERI

Treba Vam kvalitet? Treba Vam širok izbor? Treba Vam najbolje što tržište nameštaja može da ponudi?

Emmeti je tu za Vas da Vam izađe u susret.

Naši zaposleni Vam u svakom trenutku stoje na raspolaganju ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije i stručni saveti.

Biće nam drago ukoliko odlučite da nas posetite, a mi ćemo se potruditi da dobijete robu i uslugu vrhunskog kvaliteta.

Takođe, preko našeg web sajta isprobajte virtuelnu 3D turu kroz naše salone i online pogledajte šta imamo u ponudi.