Zašto klasičan nameštaj tako dugo traje

klasicna-komoda-ogledalo

Kada birate nameštaj, sigurno želite nešto što je vredno ulaganja i što će Vas dugo služiti.

U moru komada od jeftinih materijala koji brzo stradaju samo ćete uzalud trošiti novac umesto da ga uložite u nešto što je provereno dobro i trajno. Zbog toga, prilikom kupovine nameštaja sa klasičnim stilom nećete pogrešiti.

Uz klasičan nameštaj dobijate pre svega dugotrajnost i kvalitet.

A u čemu je zapravo tajna?

Zbog čega je klasičan nameštaj tako otporan i zadržava svoju lepotu i funkcionalnost i na njega vreme nema nikakav negativan uticaj?

PO ČEMU JE KLASIČAN DIZAJN NAMEŠTAJA PREPOZNATLJIV?

Odabir materijala i način izrade klasičnog nameštaja su procesi koji se odvijaju tako da bi se dobili finalni proizvodi koji će biti dugotrajni i stabilni i istovremeno lepi na oko.

Klasičan nameštaj ćete bez sumnje voleti, a takođe i Vaša porodica i prijatelji. Njega može ispratiti raznovrsna dekoracija, a isto tako se sa lakoćom uklapa u postojeći enterijer.

Jedan od epiteta koji opisuje klasičan nameštaj je ’’večan’’. Postoji više razloga koji to potvrđuju, ali naročito se ističe način proizvodnje.

TAJNA JE U RUČNOJ IZRADI

Dizajneri koji su uključeni u proizvodnju klasičnog nameštaja vode računa o svakom detalju od ideje do realizacije. Najčešće se ručno radi sa puno pažnje da bi se stvorili komadi koji će dugi niz godina služiti svrsi i svo vreme zadržati svoj lep izgled i funkcionalnost.

Brojni antički komadi nameštaja koji se svrstavaju u klasičan stil su stvoreni upravo na takav način i vekovima se koriste, a izgledaju savršeno, kao da su nedavno napravljeni.

Za razliku od jeftinog nameštaja koji je napravljen tako da se brzo menja i time uzalud gubi novac, klasičan nameštaj se proizvodi od odabranih vrsta drveta, kože i kamena. Koristi se isključivo puno, tvrdo drvo – najčešće hrast, javor, trešnja, orah i breza.

Uzima se centralno jezgro stabla koje je najotpornije i najkvalitetnije. Kod tapaciranih modela, dizajneri vode računa da pruže komfor i čvrstinu koji vremenom neće nestati, već se održati i tokom svakodnevne upotrebe.

Takav nameštaj poboljšava vaše zdravlje i kvalitet života.

EPITET ’’KLASIČAN’’ NOSI POTPUNO ZASLUŽENO

Pod klasikom se podrazumeva sve što je vanvremenski i uvek aktuelno. Upravo zbog toga ta reč savršeno opisuje kategoriju nameštaja o kojoj govorimo.

Klasičan nameštaj nikada neće izaći iz mode jer predstavlja osnovu lepo uređenog enterijera koji je večan. Otporan na uticaj vremena i svojevrsan ukras bilo kojeg prostora za život ili rad.

Klasičan nameštaj je uvek poželjan, veoma cenjen i atraktivan. Ako svoje okruženje opremite klasičnim nameštajem dobijate toplu i ugodnu atmosferu za boravak i investirate u kvalitet.

Odlučite li se za klasičan nameštaj italijanskog porekla, garantujemo da niste napravili grešku.

KLASIKA IZ ITALIJE

Među poznavaocima nameštaja je opšte poznato da Italija zauzima sam vrh kada je u pitanju dizajn i proizvodnja najkvalitetnijih modela, a posebno je zastupljen klasičan nameštaj.

Vekovima ova zemlja neguje tradicionalne tehnike izrade nameštaja, a danas ih poštuje uz standarde kvaliteta koji su propisani tako da bi se klijentima obezbedili najbolji modeli od pažljivo odabranih prirodnih materijala.

Sofisticirani su i unikatni i bez poteškoća se kombinuju sa drugim elementima bez obzira kakva prostorija se oprema i koja je njena namena.

EMMETI SALONI NAMEŠTAJA NUDE VRHUNSKI KLASIČAN NAMEŠTAJ IZ ITALIJE

Saloni nameštaja Emmeti svoj asortiman robe bazirali su na komadima iz Italije i time omogućili zainteresovanim kupcima sa naših prostora da lako dođu do željenih modela poznatih brendova koji potiču sa teritorije ove zemlje.

Emmeti pruža kvalitet i šansu da svoj enterijer uredite tako da godinama ne razmišljate o novim investicijama.

Jednom kada uložite novac u italijanski klasični nameštaj shvatićete koliko se to isplati jer ćete stvoriti sebi, ali i drugim ljudima, udoban prostor za odmor ili obavljanje radnih zadataka.

Dobijate i slobodu odabira boja, tekstura, materijala i dimenzija. Trudimo se da zadovoljimo Vaše potrebe, pomognemo u uklapanju svih elemenata enterijera, damo neophodne stručne savete i olakšamo odabir tokom kupovine.

Brendovi Tonin Casa, Selva, Masiero, Mobil Turi, Tre Ci Salotti i mnogi drugi predstavljeni su u Emmeti salonima, a takođe i online na našem sajtu možete pogledati njihove raspoložive garniture, fotelje, kuhinje, spavaće sobe, ormare i plakare, komode, zidne kompozicije

Tu je takođe i rasveta, takođe proizvedena u Italiji, koja oduzima dah svojim raskošnim dizajnom.

POSETITE EMMETI SALONE I ODABERITE KLASIČAN NAMEŠTAJ PO SVOJOJ MERI

Saloni nameštaja Emmeti u Beogradu i Novom Sadu su idealna mesta gde ćete pronaći klasičan nameštaj kakav ste oduvek želeli da posedujete.

Ponuda je toliko raznovrsna da će i oni izbirljivi otkriti nešto što će zadovoljiti njihove želje i zahteve.

Spremni smo da Vam pomognemo u svakom trenutku.

Obiđite nas i uverite se i sami.