Moderne barske stolice

barske stolice

Bez obzira kojom delatnošću se bavite, sigurno znate da prostor u kome radite ima veliki uticaj na Vaš uspeh i napredak u poslu. Mesta kao što su kafići i restorani posebno treba da vode računa o tome i svojim mušterijama obezbede prijatan ambijent za uživanje u jelu i piću, opuštanje ili druženje sa dragim ljudima.

Barske stolice naročito privlače poglede i itekako mogu da promene čitavu atmosferu u prostoriji. Upravo zato je važno posvetiti dosta pažnje prilikom odabira ovakvog tipa nameštaja.

Takve stolice se sve češće viđaju i u modernim kuhinjama. Barske stolice italijanskih proizvođača u modernom stilu su najbolji izbor i postoje brojni razlozi koji su to potvrdili.

OD ČEGA POČETI?

Pogledajte koliko prostora imate na raspolaganju, kao i dimenzije ostalih elemenata enterijera da bi lakše uklopili nove stolice. Čitavo okruženje treba da bude estetski lepo i proporcionalno da bi istovremeno bilo i prijatno za boravak.

U slučaju da su stolovi visoki možete izabrati barske stolice bez naslona, jer će u tom slučaju osobe koje sede biti naslonjene na sto dok uživaju u piću, razgovoru sa prijateljima ili utakmici na tv-u.

Kod nižih stolova ipak je potreban naslon za leđa zbog komfora.

ŠTA JE NEOPHODNO DA IMA JEDNA KVALITETNA BARSKA STOLICA?

Neka Vaš izbor budu modeli izrađeni od pažljivo odabranih materijala i dizajnirani tako da sa lakoćom mogu da se uklope u bilo koji enterijer. Vaše barske stolice moraju biti udobne i dugotrajne.

Možda ćete morati da uložite nešto više novaca, ali imajte na umu da time dobijate nameštaj koji prkosi vremenu, koji je funkcionalan i privlači poglede lepotom. Iz tog razloga definitivno su najbolji modeli sa potpisom bilo kog italijanskog brenda. Sa njima nećete napraviti grešku.

ITALIJANSKE BARSKE STOLICE U MODERNOM STILU

U svetu nameštaja opšte je poznato da Italija predstavlja lidera i sinonim za kvalitet. Ova zemlja neguje dugu tradiciju dizajna i proizvodnje različitih tipova nameštaja, gde su posebno zastupljeni klasičan i moderan stil.

Svi poznavaoci nameštaja cene i hvale italijanske proizvođače nameštaja i u slučaju kupovine barskih stolica bez sumnje će Vam preporučiti upravo italijanske brendove.

Dizajneri iz Italije posvećuju mnogo pažnje da bi stvorili savršene barske stolice koje će poslužiti kao udobni elementi enterijera namenjeni za sedenje i istovremeno biti unikatni ukrasi prostora u kome se nalaze.

EMMETI – DONOSIMO ITALIJANSKI MODERAN DIZAJN U VAŠ DOM ILI POSLOVNI PROSTOR

Emmeti saloni nameštaja bazirali su svoju ponudu na italijanskim proizvodima jer želimo da i do kupaca na teritoriji Srbije dođe samo najkvalitetniji asortiman robe.

Pružamo Vam šansu da svoj dom ili poslovni prostor opremite sa stilom i ukusom i da pritom dobijete nameštaj koji će Vas dugo služiti i svo vreme zadržati lepotu i funkcionalnost.

Ponosni smo na uspešne saradnje sa više od 40 italijanskih proizvođača i velikim brojem zadovoljnih kupaca na čijem smo poverenju i preporukama zahvalni. To nas motiviše da dalje napredujemo i da Vam kupovinu nameštaja olakšamo i pretvorimo je u lepo iskustvo.

Uz nas ćete lakše odabrati šta želite, čak i ako imate specifičan ukus, kao i posebne želje. Trudićemo se da Vam maksimalno izađemo u susret u pomoć dragocenog znanja i iskustva našeg tima.

MODERNE BARSKE STOLICE IZ PONUDE EMMETI SALONA

Italijanski brendovi kao što su Calligaris, Midj, Tonin Casa i Bontempi nude jednostavne, ali efektne i udobne barske stolice koje se mogu savršeno uklopiti u ambijent Vašeg kafića ili restorana i takođe dati sasvim novi izgled Vašoj kuhinji.

Pred Vama je ogroman izbor jer se zaista trudimo da zadovoljimo potrebe i želje čak i naprobirljivijih klijenata.

Recimo, model Magda Couture dostupan je sa i bez naslona za ruke, a tapaciran je u prirodnoj ili eko koži sa divnim ukrasnim štepovima.

Tu je i neobičan model Gas, sa metalnom osnovom i interesantno oblikovanim sedištem u crnoj boji ili boji drveta.

Širok spektar boja dostupan je za model Skin, a minimalistički dizajn čini ga uklopivim u bilo koji prostor.

Preko 50 modela stoji Vam na raspolaganju, a na Vama je da se odlučite koji ćete da uzmete. Jedno je sigurno – nećete se pokajati.

POSETITE NAS I ODABERITE BARSKE STOLICE PO SVOJOJ MERI

Emmeti Vas čeka! Posetite naše salone u Beogradu ili Novom Sadu i pogledajte kakve barske stolice u modernom stilu imamo u našem asortimanu.

Dođite i uverite se u istinski kvalitet i perfektan dizajn italijanskih proizvođača. Osim barskih stolica, ovde možete nabaviti još ponešto i obogatiti svoj enterijer.

Rado ćemo Vam odgovoriti na pitanje, pružiti savet, dati ideju kako da odabrane stolice uklopite u postojeći ambijent i uopšte olakšati proces kupovine.

Biće nam drago ukoliko se odlučite za nas i poklonite nam svoje poverenje.