Moderni radni stolovi

moderan radni sto

S obzirom na situaciju sa korona virusom u kojoj se nalazimo, ali i napredak tehnologije koji mogim ljudima omogućava rad od kuće sa punim radnim vremenom, značajno je skočila potražnja za radnim stolovima.

Bilo da je obavljanje radnih zadataka u kućnim uslovima izbor ili jedina raspoloživa opcija, radni sto treba odabrati pažljivo jer nije dovoljno da bude estetski lep, već pre svega upotrebljiv i trajan.

Emmeti preporučuje moderne italijanske radne stolove sa kojima nema greške.

ŠTA TREBA DA IMA SVAKI RADNI STO?

Savršen radni sto treba da bude jednostavan radi lakše upotrebe i organizacije tokom rada, izrađen od kvalitetnih materijala da bi bio dugotrajan i da ne zauzima previše prostora.

Dizajn mora biti ergonomičan i da istovremeno ne izostaje komfor. Takav radni sto pruža prijatnu radnu atmosferu i posao pretvara u lepo iskustvo.

Pored radne ploče, poželjno je da u sklopu stola postoje i neke police ili fioke što olakšava obavljanje radnih zadataka i pomaže da radni prostor u svakom trenutku bude uredan i organizovan.

PRAVILAN ODABIR KVALITETNOG RADNOG STOLA

Isprobajte sto dok ste još u salonu. Sedite za radni sto koji Vam se dopao i proverite da li odgovara Vašim potrebama, Vašem telu i zahtevima posla kojim se bavite.

Na radnu ploču je potrebno da stane sve što Vam je neophodno od sredstava za rad. Udobnost je ključna – naročito ako ćete raditi od kuće punih 8 sati dnevno i za to vreme Vaša kičma i ruke ne smeju da budu ugroženi.

Nemojte računati da ćete uštedeti novac ukoliko se odlučite za jeftine modele, jer oni neće služiti svrsi i brzo će stradati. Malo većim ulaganjem dobijate komad nameštaja koji će pre svega biti izdržljiv i funkcionalan godinama.

ITALIJANSKI RADNI STOLOVI SU FUNKCIONALNI I POSTOJANI

Ukoliko ste u potrazi za radnim stolom koji će dugo trajati i svo vreme zadržati korisnost i lepotu, pogledajte asortiman italijanskih proizvođača i garantujemo da se nećete pokajati.

Čitavom procesu proizvodnje takvog nameštaja je posvećeno mnogo pažnje, jer je dizajnerima važno da se njihovi radni stolovi koriste na pravi način i da kupcima svojim idejama olakšaju obavljanje poslova.

Takvi radni stolovi čine organizaciju lakšom, a telo i um nisu opterećeni zbog nepravilnih položaja ili dugoročnog rada. Pored toga, svaki italijanski komad nameštaja, pa i radni sto, će čitav prostor učiniti udobnijim i prijatnijim za boravak. Motiviše korisnika da radne zadatke završi u roku i sa uspehom.

EMMETI – MESTO GDE ĆETE NAĆI NAJKVALITETNIJI ITALIJANSKI NAMEŠTAJ

Ono što izdvaja Emmeti od drugih salona nameštaja jeste jedinstven asortiman robe isključivo italijanskog porekla. Fokus na italijanske brendove usmeren je upravo zato što Italija ima sjajnu reputaciju u svetu dizajna i proizvodnje nameštaja. Nudi istinski kvalitet, funkcionalnost i estetiku.

Ponosni smo na bogato iskustvo u uvozu i prodaji italijanskog nameštaja kupcima iz Srbije što podrazumeva saradnju sa 40 poznatih italijanskih brendova i mnoštvo zadovoljnih kupaca među kojima su i oni probirljivi i sa specifičnim zahtevima.

Biramo samo najbolje za svoje mušterije i pružamo im pomoć kao što su npr. saveti vezani za uklapanje u postojeći enterijer.

U Emmeti salonima na raspolaganju su Vam komadi u klasičnom ili modernom stilu.

Između ostalog nudimo i nekoliko radnih stolova modernog dizajna. Oni će Vas oduševiti svojom funkcionalnošću, detaljnoj izradi i jednostavnim, ali opet vizuelno privlačnim i lepim izgledom.

RADNI STOLOVI IZ PONUDE EMMETI SALONA

U Emmeti salonima nameštaja možete pogledati modele radnih stolova poznatih i cenjenih italijanskih brendova Bontempi i Calligaris.

Njihov jednostavan dizajn čini ih lako uklopivim u bilo koji enterijer, pa čak i tradicionalno uređenu prostoriju punu raznovrsnih detalja i šarenih dezena.

Ploče su izrađene od drveta u pravougaonoj formi uz ostale delove takođe od drveta ili od metala (nogare, police, fioke…).

Osim što je kompatibilan svakom prostoru, svaki model je dovršen tako da olakšava rad i organizaciju tokom izvršenja radnih zadataka.

Moguće je odabrati natur nijansu od nekoliko ponuđenih.

Iako je svaki radni sto iz naše ponude jednostavan, ipak postoji nešto što ga krasi i ističe.

Na primer, Biblio model ima stranice tapacirane kožom, a Layers izdvojenu policu sa strane.

ITALIJANSKI RADNI STO – PAMETNA INVESTICIJA U FUNKCIONALAN I DUGOTRAJAN KOMAD NAMEŠTAJA

Radite od kuće sa stilom. Budite produktivni u okruženju koje krasi italijanski dizajn i kvalitet.

Priuštite sebi radni sto koji će Vam godinama služiti kao važan deo radnog prostora i mesto gde ćete sa uspehom izvršiti svaki zadatak.

Emmeti Vam stoji na raspolaganju sa svojom neverovatnom ponudom modernih radnih stolova i ljubaznim, stručnim osobljem čiji će saveti i sugestije biti dragoceni.

Čekamo Vas u Beogradu ili Novom Sadu.

Pogledajte i ostale moderne komade nameštaja, kao i modele izrađene u klasičnom stilu.