Italijanske kancelarijske stolice

bele kancelarijske stolice

Rad u kancelariji je specifičan jer zahteva dugotrajno sedenje za stolom, obavljanje radnih zadataka pomoću računara i dobru koncentraciju. Takvo radno okruženje mora biti dovoljno komforno i organizovano da bi se održala produktivnost i fokus zaposlenih na posao.

Zbog toga je neophodno voditi računa o opremanju enterijera kancelarije i odabiru pravog nameštaja koji će omogućiti potrebne uslove za rad. Između ostalog, važnu ulogu igraju kancelarijske stolice gde zaposleni sede satima tokom svakog radnog dana.

Pravi izbor su stolice za kancelarije italijanskih proizvođača koje odlikuju savršen dizajn i kvalitetna izrada.

KARAKTERISTIKE KOJE TREBA DA POSEDUJE SVAKA KANCELARIJSKA STOLICA

S obzirom da su kancelarijske stolice predviđene za dug period sedenja, potrebno je da imaju ergonomski dizajn, odnosno da budu prilagodljive ljudskom telu.

Posao će moći sa lakoćom da se obavlja ukoliko stolica ne predstavlja opasnost po zdravlje zaposlenog.

Podesivost visine sedišta i naslona ključni su za pravilan položaj kičme tokom rada na računaru. Ovu opciju treba da prati mehanizam za učvršćivanje koji će održati podešenu poziciju takvih delova.

Idealni naslon prati konturu kičme i pruža joj podršku u vremenu provedenom u sedenju. Naročito je važno da lumbalni deo kičme ima adekvatnu potporu što će sprečiti istezanje i kompresiju diskusa.

Sedište treba da bude dovoljno široko i duboko da bude udobno svo vreme dok se sedi. Materijal mora dozvoliti koži da ’’diše’’, a tapacirung ne sme biti ni previše mek, ni pretvrd.

Nasloni za ruke sprečiće istezanje vratnih mišića i dopustiti osobi koja sedi da odmori ruke i šake. Za maksimalnu efikasnost u radu potrebno je da stolica dopušta nesmetano kretanje i rotaciju i da se kao takva prilagođava materijalu od kog je sačinjen pod.

VAŽNO JE ODABRATI PRAVU, KVALITETNU KANCELARIJSKU STOLICU

Investiranje u kancelarijsku stolicu koja je kvalitetno izrađena i stvorena da bude dobra podrška telu čuva zdravlje osobe koja je koristi. Osim što će dugo služiti svrsi, takva stolica za kancelariju sprečava hroničan umor koji dolazi uz bolove u vratu, kičmi i ramenima.

Osobe koje rade u prijatnom okruženju, a tu se misli i na korišćenje udobne i ergonomski proizvedene kancelarijske stolice, mnogo su produktivnije, ređe odlaze na bolovanje i mnogo više pomažu svojoj kompaniji da napreduje u delatnosti koju obavlja.

Ulaganje u izvaredan nameštaj za kancelarije stvara pozitivan utisak kod klijenata i poslovnih partnera, indirektno uvećava profit i automatski podiže kompaniju iznad konkurencije.

NAMEŠTAJ ITALIJANSKOG POREKLA – NAJBOLJI I NAJKVALITETNIJI

Italija je apsolutni lider u svetu kada je u pitanju proizvodnja i distribucija nameštaja. Italijanski brendovi su veoma cenjeni među ljubiteljima kvalitetnog nameštaja i uvek će biti preporučeni kao vredni ulaganja.

Razlozi su mnogobrojni. Pre svega, Italija neguje dugu tradiciju proizvodnje nameštaja koja se od početka do kraja odvija detaljno i uz mnogo truda i ljubavi. U čitav proces uključeni su iskusni dizajneri koji vode računa o vizuelnom identitetu svakog modela, izboru materijala i preciznoj završnoj izradi.

Sa jedne strane čuva se klasičan stil, a sa druge uvode inovacije koje će omogućiti maksimalan komfor i estetiku.

Iz tog razloga su najviše zastupljeni tradicionalan i moderan stil nameštaja, a u moderan se ubraja kancelarijski nameštaj gde se podrazumevaju i stolice.

ITALIJANSKI KANCELARIJSKI NAMEŠTAJ SAMO U EMMETI SALONIMA

Upravo savršen dizajn i kvalitet je naš fokus usmerio isključivo ka italijanskom nameštaju.

Emmeti zna da sa italijanskim brendovima nema greške i da se kupovina nameštaja iz Italije uvek isplati.

Iz tog razloga našim kupcima već dugi niz godina prezentujemo italijanske modele nameštaja, sarađujući sa više od 40 poznatih imena.

Ponosni smo na mnogobrojne uspešne saradnje sa svojim kupcima i činjenici da uspevamo zadovoljiti i one najprobirljivije.

Naš asortiman kancelarijskog nameštaja poreklom iz Italije je veoma bogat i prati aktuelne trendove.

Pruža neophodan komfor i privlači poglede svojom lepotom.

KAKVE KANCELARIJSKE STOLICE NUDIMO ZA VAS?

Italijanske kancelarijske stolice iz Emmeti ponude su funkcionalne, prilagodljive ljudskom telu i dugotrajne.

Prema zahtevu kupca, moguće je kod većine modela odabrati boju i mogućnost presvlačenja stolice u štof ili kožu.

Sa lakoćom se podešavaju da bi se postigao komfor u obavljanju svakodnevnih zadataka i održao prijatan ambijent  za rad.

POSETITE EMMETI SALONE I ODABERITE PRVOKLASNE KANCELARIJSKE STOLICE

Pozivamo Vas da dođete u neki od naših salona nameštaja u Beogradu ili Novom Sadu i uverite se u kvalitet i perfektan dizajn kancelarijskih stolica iz naše ponude.

Pogledajte ih i isprobajte.

Ako niste u mogućnosti, možete putem virtualne ture na našem sajtu ’’prošetati’’ kroz salon i u 3D-u pogledati šta imamo za Vas.

Među prvim smo distributerima nameštaja koji su ovu opciju omogućili zainteresovanima i činimo sve da Vam približimo italijanski dizajn kada je u pitanju uređenje enterijera, a takođe i kancelarija.