Dušeci za krevet kvalitetnog proizvođača od presudnog su značaja za miran i udoban san. Različite tehnologije izrade dušeka mogu uticati na Vaš izbor. Ono što osigurava jednu od osnovnih karakteristika kvalitetnih dušeka jeste izvrsno podupiranje tela.

Najnovija generacija Evocell ekološke pene, dobijene kroz najsavremenije proizvodne procese, povezana je sa viskoelastičnim profilom memorijske pene. Memori pena u dušecima za spavanje obezbeđuje podršku kičme i sprečava štetna naprezanja.

Prilagođavajući se različitim pritiscima tela, dušeci sa strukturom nezavisnih opruga sprečavaju naprezanje mišića i neugodan osećaj koji često dovodi do prekida sna.

Dušeci od čeličnog jezgra, proizvedeni Bonnell tehnologijom, odlikuju se homogenom nosivošću i dobrim stepenom udobnosti, zahvaljujući izolacionim slojevima. Pouzdanost i čvrstoća su ključne karakteristike tradicionalnog Bonnell čeličnog opružnog materijala, sa više od jednog veka iskustva.

Bez obzira da li je u pitanju dušek od visoko eleastične pene, dušek od žičanog jezgra ili dušek sa nezavisnim oprugama, vaše telo dobija kvalitetnu potporu i udobnost u toku spavanja. Različite navlake i materijali u izradi dušeka omogućavaju bolju prozračnost i bržu provodljivost vlage. Ovo obezbeđuje adekvatnu termoregulaciju tela tokom sna. Većina navlaka je tretirana zaštitom od grinja.

Prikaz 1–24 od 40 rezultata

Pregled 24/48/Sve