Kompanija Emmeti

Emmeti

SAMO ITALIJANSKI NAMEŠTAJ

Italijanski nameštaj

Novi Sad – Beograd – Srbija

Naše iskustvo u sektoru opremanja italijanskim nameštajem ima daleko poreklo. Zapravo, kompanija Emmeti je nastala kao inostrano odeljenje kompanije „M.T.“ koja postoji na italijanskom trzištu više od 50 godina.

Godine 1997. Emmeti započinje svoju aktivnost na Balkanu projektujući i otvarajući lokale za opremanje sa jakom estetskom notom u cilju predstavljanja „italijanskog doma“. Složen sistem vrednosti, stilova i emocija preko kojih se bolje doživljava unutrašnjost naših domova.

Kompletna aktivnost usmerena je na projektovanje salona italijanskog nameštaja specijalizovanih za prodaju kancelarijskog nameštaja i kućnog nameštaja. U njima se naglašavaju prednosti i efikasnost organizacije kao sredstva kojim se povećava produktivnost saradnika. Preduzeće, uspevajući da zadovolji i najrazličitije zahteve lokalnih operatera, nailazi na veliku prijemčivost i mogućnost za razvojem dajući konkretne odgovore trzištu koje je u stalnom razvoju.

Main Show-Room u Novom Sadu, Filipa Višnjića 5 i Beogradu, Bulevar Mihajla Pupina 165e
Main Office – Veleprodaja u Beogradu, Kneza Miloša 54
Grupacija Spar, Contempo, Nicoline, Alpa Salotti, Cubo Rosso, Dellarovere, Offic’è Colombini jesu samo neke od marki koje EMMETI predstavlja.

Za više informacija o našim salonima italijanskog nameštaja posetite kontakt stranu.